Мъжка гривна Актинолит, Хематит, Обсидиан и Вулканичен камък

  • Кат. номер:0213

Мъжка гривна Актинолит, Хематит, Снежинков Обсидиан и Вулканичен камък

Изработена от Актинолит, Хематит, Снежинков Обсидиан и Вулканичен камък. с размер на камъните 8 мм.
Гривната е подходяща за китка с размер 19 см, нанизана на еластична силиконова корда.
Може да се изработи и в други размери.

Актонолитът е защитен камък, предпазва от болести, стрес и нежелана негативност. Той осигурява балансирано тяло, ум и дух, повишава самочувствието, носете го, ако сте загубили пътя си и се нуждаете от нова посока. Той ви тласка напред, дава воля за живот, физическа енергия и потенциал. Също така предизвиква чувство на увереност и устойчивост.Това ще ви помогне да намерите и да изпълните своето предназначение. Той идва при вас, когато е време да започнете. Той е камъкът на промяната и помага да излезете от житейската безизходица.
Хематит: мъдрост - знание - изцеление - защита от зло - дълголетие - щастие - интуиция - подобрение на паметта. Хематитът е камък на щастието. Помага за изграждането на добри отношения с другите и подобрява интуицията. Съдейства за подобряване на паметта и развива оригиналността на мисълта. Хематит предпазва от нервни разстройства, стрес, лекува гнева. Балансира негативизмът и усилва смелостта, храбростта и физическата издържливост. Подсилва любовта.
Обсидианът е много мощен камък преобразува негативната енергия в положителна, излъчва вибрации на покой и сигурност, полезен за защита от психически атаки. Вдъхва увереност, чувство на лекота и насърчава за вземане на правилни решения. Носи изключителен късмет на Козирог, спомага на зодиите Стрелец и Водолей да се концентрират върху важните неща. Носете го, за да не позволявате на недоброжелателните хора да ви използват.
Вулканичният камък се е формирал вследствие на процеси свързани с бързото изстиване на магмата. Свързва се с природната енергия и дава сила на притежателят си. Изключително подходящ и даряващ природна енергия при физически и умствени натоварвания, действа разтоварващо на нервната система, неутрализира умората и стреса.

*Моля, обърнете внимание: Цялата изброена информация за метафизични или други свойства на всички камъни посочена в този сайт, се предлага само с информационна цел. Камъните не са лечебно средство и не следва да заместят квалифицирана медицинска помощ и лечение. Тази информация е събрана от различни източници.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!