Мъжка гривна Хризокола, Хематит, Тигрово око, Лава и Оникс  

  • Кат. номер:0203

Мъжка гривна Хризокола, Хематит, Тигрово око, Лава и Оникс

 Мъжка гривна, изработена от Тигрово око, черен Оникс мат, Хризокола, Лава камък с размер на камъните 8 мм, нанизани на еластична корда. Подходяща за обиколка на китка 19 см. Може да се изработи и в друг размер.
Хематит куб 4 * 4 мм

Тигрово око  привлича богатство и увеличава благосъстоянието, дава закрила на слаби и болни хора, носи смелост и увереност на притежателя си. Той е и камък на късмета, на ума и се вярва, че носейки го, той ще ви помогне да имате ясен поглед над нещата.

Вулканичният камък/ Лава / се е формирал вследствие на процеси свързани с бързото изстиване на магмата. Свързва се с природната енергия и дава сила на притежателят си. Изключително подходящ и даряващ природна енергия при физически и умствени натоварвания, действа разтоварващо на нервната система, неутрализира умората и стреса.
Черен Оникс спасява от магии, от прекомерен любовен плам, от беди и опасности. Противодейства на уроки.
Съхранява здравето на притежателя си. Камък на универсалната защита. Прави човека по-решителен и силен.
Хематит: мъдрост - знание - изцеление - защита от зло - дълголетие - щастие - интуиция - подобрение на паметта. Хематитът е камък на щастието. Помага за изграждането на добри отношения с другите и подобрява интуицията. Помага за подобряване на паметта, повишава вниманието и развива оригиналността на мисълта. Камък на защита от магии, поглъща негативните енергии насочени към неговият притежател.
Хризокола- Спокойствие - Подсъзнателна мъдрост - Интуиция - Търпение - Приемане - Толерантност - Безусловна любов - Медитация - Нежност - Чувствителност. Известен като камък на спокойствието и вътрешната сила. Друго изключително качество на Хризоколата е способността й да накара собственика си да постигне емоционален баланс, интуиция и търпение. Ще намали стреса и психическото напрежение, като в същото време Ви направи по-позитивни.

*Моля, обърнете внимание: Цялата изброена информация за метафизични или други свойства на всички камъни посочена в този сайт, се предлага само с информационна цел. Камъните не са лечебно средство и не следва да заместят квалифицирана медицинска помощ и лечение. Тази информация е събрана от различни източници.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!