Мъжка Гривна Лазурит, Лава и Оникс

  • Кат. номер:0204

Мъжка гривна Лазурит, Оникс, Лава

Мъжка гривна, изработена от Лазурит, черен Оникс мат, Лава камък с размер 8 мм, нанизани на еластична корда. Подходяща за обиколка на китка 19 см.
Може да се изработи и в други размери.
Лазурит - камък на искреността и чистотата. Сбъдва мечти, носи радост и хармония на този, който го притежава. Носете със себе си бижу лазурит, за да ви помогне в търсенето на по-добра работа, любов, щастлив брак, хармония и разбирателство. Стимулира ума, творческите и свръхсетивните способности. Предпазва от психични атаки, отблъсквайки негативните енергийни вибрации към първоизточника им.
Черен Оникс спасява от магии, от прекомерен любовен плам, от беди и опасности. Противодейства на уроки. Съхранява здравето на притежателя си. Камък на универсалната защита. Прави човека по-решителен и силен. Може да успокои стреса, като засили самоконтрола и привлече добър късмет и вдъхновение.
Вулканичният камък/ Лава / се е формирал вследствие на процеси свързани с бързото изстиване на магмата. Свързва се с природната енергия и дава сила на притежателят си. Изключително подходящ и даряващ природна енергия при физически и умствени натоварвания, действа разтоварващо на нервната система, неутрализира умората и стреса.

*Моля, обърнете внимание: Цялата изброена информация за метафизични или други свойства на всички камъни посочена в този сайт, се предлага само с информационна цел. Камъните не са лечебно средство и не следва да заместят квалифицирана медицинска помощ и лечение. Тази информация е събрана от различни източници.

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!