Мъжка гривна Оникс, Тигрово око, Хематит Лазурит, Кварц

  • Кат. номер:0229

Мъжка гривна Оникс, Тигрово око, Хематит Лазурит, Кварц

Мъжка гривна, изработена от естествени камъни черен Оникс, Тигрово око, Хематит Лазурит, Опушен Кварц с размер 8 мм. Метален кръст цвят сребро - размер 16 мм * 10 мм .
Подходяща за обиколка на китка 19 см.
Може да се изработи и в други размери.

Черен оникс спасява от магии, от прекомерен любовен плам, от беди и опасности. Противодейства на уроки.
Съхранява здравето на притежателя си. Камък на универсалната защита. Прави човека по-решителен и силен.
Може да успокои стреса, като засили самоконтрола и привлече добър късмет и вдъхновение.

Тигрово око – привлича богатство и увеличава благосъстоянието, дава закрила на слаби и болни хора, носи смелост и увереност на притежателя си. Той е и камък на късмета, на ума и се вярва, че носейки го, той ще ви помогне да имате ясен поглед над нещата.

Хематит: мъдрост - знание - изцеление - защита от зло - дълголетие - щастие - интуиция - подобрение на паметта.Хематитът е камък на щастието. Помага за изграждането на добри отношения с другите и подобрява интуицията. Помага за подобряване на паметта, повишава вниманието и развива оригиналността на мисълта.
Камък на защита от магии, поглъща негативните енергии насочени към неговият притежател.

Лазурит - камък на искреността и чистотата. Сбъдва мечти, носи радост и хармония на този, който го притежава. 
Носете със себе си бижу лазурит, за да ви помогне в търсенето на по-добра работа, любов, щастлив брак, хармония и разбирателство. Стимулира ума, творческите и свръхсетивните способности. Предпазва от психични атаки, отблъсквайки негативните енергийни вибрации към първоизточника им.

Опушен кварц е отличен за подобряване на настроението и премахване на негативните емоции. Известен е като камъка на спокойствието, премахва негативни чувства като стрес, страх, ревност, гняв, скръб. Подобрява инстинктите ни за оцеляване и подпомага сбъдването на желанията ни. Носи изобилие, просперитет и добър късмет.

 *Моля, обърнете внимание: Цялата изброена информация за метафизични или други свойства на всички камъни посочена в този сайт, се предлага само с информационна цел. Камъните не са лечебно средство и не следва да заместят квалифицирана медицинска помощ и лечение. Тази информация е събрана от различни източници.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!