Мъжка гривна от Бронзит, Оникс, Тигрово око

  • Кат. номер:0226

Изработена от естествени камъни Бронзит, черен Оникс матиран, Тигрово око с размер 8 мм и Хематит шайби. Гривната е подходяща за китка с размер 19 см, на еластична корда.
Може да се изработи и в други размери.

Бронзит е мощен защитен камък, който отблъсква негативната енергия от своя притежател. Известен като „камъка на учтивостта“, Бронзитът ще насърчава чувствата на любов, равенство и проницателност.  Връща устрем, фокус, решителност и контрол в живота ви.  Ще изчисти объркването и ще увеличи решителността по отношение на вашия житейски път.  Заземява ви, като ви поддържа комфортно в ситуации, които обикновено биха ви причинили безпокойство, стрес и тревожност

Черен оникс предпазва от прекомерен любовен плам, от беди и опасности. Противодейства на уроки.
Съхранява здравето на притежателя си. Камък на универсалната защита. Прави човека по-решителен и силен.
Може да успокои стреса, като засили самоконтрола и привлече добър късмет и вдъхновение.

Тигрово око привлича богатство и увеличава благосъстоянието, дава закрила на слаби и болни хора, носи смелост и увереност на притежателя си. Той е и камък на късмета, на ума и се вярва, че носейки го, той ще ви помогне да имате ясен поглед над нещата.

Хематит: мъдрост - знание - изцеление - защита от зло - дълголетие - щастие - интуиция - подобрение на паметта.

Хематитът е камък на щастието. Помага за изграждането на добри отношения с другите и подобрява интуицията. Съдейства за подобряване на паметта и развива оригиналността на мисълта. Хематит предпазва от нервни разстройства, стрес, лекува гнева. Балансира негативизмът и усилва смелостта, храбростта и физическата издържливост. Подсилва любовта.

 *Моля, обърнете внимание: Цялата изброена информация за метафизични или други свойства на всички камъни посочена в този сайт, се предлага само с информационна цел. Камъните не са лечебно средство и не следва да заместят квалифицирана медицинска помощ и лечение. Тази информация е събрана от различни източници.

 

 

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!