Мъжка гривна от Хризокола, Лава камък, Хематит, Оникс, Обсидиан и Кварц

  • Кат. номер:0225

Гривната е изработена от естествени камъни Хризокола, Лава, Снежинков Обсидиан, Хематит, черен Оникс мат, опушен Кварц всички с размер 8 мм  и шайби от Хематит.
Подходяща е за обиколка на китката 19 см, нанизана на еластична корда.
Може да се изработи и в други размери.

Хризокола- Спокойствие - Подсъзнателна мъдрост - Интуиция - Търпение - Приемане - Толерантност - Безусловна любов - Медитация -  Нежност - Чувствителност  Известен като камък на спокойствието и вътрешната сила. Друго изключително качество на Хризоколата е способността й да накара собственика си да постигне емоционален баланс, интуиция и търпение. Ще намали стреса и психическото напрежение, като в същото време Ви направи по-позитивни.

  Хематит: мъдрост - знание - изцеление - защита от зло - дълголетие - щастие - интуиция - подобрение на паметта. Хематитът е камък на щастието. Помага за изграждането на добри отношения с другите и подобрява интуицията. Помага за подобряване на паметта, повишава вниманието и развива оригиналността на мисълта.
Зодия: Риби, Дева, Близнаци, Овен, Рак, Скорпион.

  Опушен кварц е отличен камък за подобряване на настроението и премахване на негативните емоции. Известен е като камъка на спокойствието, премахва негативни чувства като стрес, страх, ревност, гняв, скръб.
Подобрява инстинктите ни за оцеляване и подпомага сбъдването на желанията ни. Носи изобилие, просперитет и добър късмет. 

Черен оникс е камък на универсалната защита. Предпазва от беди и опасности, противодейства на уроки.
Съхранява здравето на притежателя си. Прави човека по-решителен и силен. Може да успокои стреса, като засили самоконтрола и привлече добър късмет и вдъхновение.

Вулканичният камък /Лава/ се е формирал вследствие на процеси свързани с бързото изстиване на магмата. Свързва се с природната енергия и дава сила на притежателят си. Изключително подходящ и даряващ природна енергия при физически и умствени натоварвания, действа разтоварващо на нервната система, неутрализира умората и стреса.

Обсидианът е много мощен камък преобразува негативната енергия в положителна, излъчва вибрации на покой и сигурност, полезен за защита от психически атаки. Вдъхва увереност, чувство на лекота и насърчава за вземане на правилни решения. Дава изключителен късмет на Козирог, спомага на зодиите Стрелец и Водолей да се концентрират върху важните неща. Носете го, за да не позволявате на недоброжелателните хора да ви използват.

*Моля, обърнете внимание: Цялата изброена информация за метафизични или други свойства на всички камъни посочена в този сайт, се предлага само с информационна цел. Камъните не са лечебно средство и не следва да заместят квалифицирана медицинска помощ и лечение. Тази информация е събрана от различни източници.

 

 

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!