Мъжка Гривна Тигър

  • Кат. номер: 0210

Мъжка гривна "Тигър"

Изработена от тигров Яспис 8 мм, Тигрово око 10 мм и 8 мм, Хематит 6 мм и метално топче.

Гривната е подходяща за китка 19 см, на еластична корда.

За тигровия яспис се смята, че е най-древният от всички естествени камъни. Той символизира живота на човека като окраската му представя промените, с които хората се сблъскват по време на съществуването си на земята.
Магическите свойства на ясписа са следните: подхранва положителната енергия у притежателя си; предпазва от зла съдба, беди и нещастия; защитава носещият го от завист и злоба; дава на приносителя си кураж, твърдост на духа, смелост и мъдрост; помага за подобряване на отношенията с началниците; носи в дома на собственика си късмет, щастие и просперитет. Той помага за по-лесното поемане на отговорността за действията на притежателя си и увеличава творческото мислене.

Тигрово око  привлича богатство и увеличава благосъстоянието, дава закрила на слаби и болни хора, носи смелост и увереност на притежателя си. Той е и камък на късмета, на ума и се вярва, че носейки го, той ще ви помогне да имате ясен поглед над нещата.

Хематит: мъдрост - знание - изцеление - защита от зло - дълголетие - щастие - интуиция - подобрение на паметта.

Хематитът е камък на щастието. Помага за изграждането на добри отношения с другите и подобрява интуицията. Съдейства за подобряване на паметта и развива оригиналността на мисълта.
Хематит предпазва от нервни разстройства, стрес, лекува гнева. Балансира негативизмът и усилва смелостта, храбростта и физическата издържливост. Подсилва любовта.

 

13,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 13,00 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!