Мъжки гердан Тигрово око, Планински кристал, Яспис и Оникс и стоманен кръст

  • Кат. номер:4021


Ръчно изработен мъжки гердан от естествени камъни: Тигрово око, Планински кристал, Яспис, Оникс и Хематит 6 мм, стоманен кръст.
Дължина на гердана 33 см /без кръста/. (обиколка 66 см в отворено положение). Допълнително може да се увеличи с 7см . Основата е черен полиестерен шнур.
Височина висулка стоманен кръст 5 см.

Размер на камъните 10 мм.  Хематит 6 мм за краищата.

Моля изберете от падащото меню вид черен Оникс гланц или мат.

Тигрово око привлича богатство и увеличава благосъстоянието, дава закрила на слаби и болни хора,носи смелост и увереност на притежателя си. Той е камък на късмета, на ума, носейки го, той ще ви помогне да имате ясен поглед над нещата.
Планински кристал е силен инструмент за хармонизиране и балансиране. Той подсилва нашите мисли и енергия и пречиства духовното, менталното и физическото ни тяло. Планинският кристал е бил използван в миналото за защита от магия, диагностициране и изцеление. Камък на ума, защото подпомага умствените възможности и ни съдейства да се концентрираме върху важните неща. Стимулира имунната система и внася баланс в тялото. Отдава най-чистата си и силна енергия на точното място.
Далматинският яспис подкрепя духа, подходящ е за тези, които са твърде аналитични като им помага да възвърнат усещането си за лекота и свобода в общуването и усещанията. Той помага на собственика си да премисля внимателно всеки един етап от плановете си и едва тогава да действа, за да е сигурен, че всичко ще бъде наред. Това му качество го прави перфектният талисман за хора, които тепърва стартират своя бизнес или им предстои рисково начинание.

Черен оникс спасява от магии, от прекомерен любовен плам, от беди и опасности. Противодейства на уроки.
Съхранява здравето на притежателя си. Камък на универсалната защита. Прави човека по-решителен и силен.
Може да успокои стреса, като засили самоконтрола и привлече добър късмет и вдъхновение.

Хематит предпазва от нервни разстройства, стрес, лекува гнева. Камък на защита от магии, поглъща негативните енергии насочени към неговият притежател. Подсилва любовта.

Можем да изработим гердан от естествени камъни по Ваш избор.

59,50 лв.
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!