Мъжко колие от Тигрово око, Яспис и Оникс

  • Кат. номер:4001

Мъжко колие от Тигрово око, Яспис и Оникс и стоманен кръст
Ръчно изработен мъжки гердан от естествени камъни 10мм. Тигрово око, Яспис, Оникс и Хематит 6 мм, стоманен кръст.
Дължина на гердана 33 см. (обиколка 66 см в отворено положение). Допълнително може да се увеличи с 7см чрез плъзгащ възел плетка Шамбала. Основата е черен памучен шнур.
Височина висулка стоманен кръст 5 см.

Тигрово око привлича богатство и увеличава благосъстоянието, дава закрила на слаби и болни хора,носи смелост и увереност на притежателя си. Той е камък на късмета, на ума, носейки го, той ще ви помогне да имате ясен поглед над нещата.

Далматинският яспис подкрепя духа, подходящ е за тези, които са твърде аналитични като им помага да възвърнат усещането си за лекота и свобода в общуването и усещанията.
Той помага на собственика си да премисля внимателно всеки един етап от плановете си и едва тогава да действа, за да е сигурен, че всичко ще бъде наред. Това му качество го прави перфектният талисман за хора, които тепърва стартират своя бизнес или им предстои рисково начинание.

Черен оникс спасява от магии, от прекомерен любовен плам, от беди и опасности. Противодейства на уроки.
Съхранява здравето на притежателя си. Камък на универсалната защита. Прави човека по-решителен и силен.
Може да успокои стреса, като засили самоконтрола и привлече добър късмет и вдъхновение.

Можем да изработим гердан от естествени камъни и висулки по Ваш избор.

*Моля, обърнете внимание: Цялата изброена информация за метафизични или други свойства на всички камъни посочена в този сайт, се предлага само с информационна цел. Камъните не са лечебно средство и не следва да заместят квалифицирана медицинска помощ и лечение. Тази информация е събрана от различни източници.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!