Обеци седем чакри

  • Кат. номер:5000

Обеци седем чакри са изработени от естествени необработени камъни чипс Корал, Карнеол, жълт Ахат, зелен Ахат, Содалит, Аметист и розов Кварц.
Размер на камъните 3 - 5 мм
Дължина на обеците 4 см, кукички от неръждаема стомана

Описание и значение на камъните
Корала дава мъдрост. Използва се за изграждане на стабилно емоционално равновесие. Предпазва децата. Носи позитивизъм, надежда и радост. Служи кaтo зaщитен aмyлeт. Имa cили дa пpeдoтвpaтявa aктoвe нa нacилиe, кpaжби, дeйcтвиe нa oтpoвa.
Карнеола стимулира творческото начало. Балансира организационните способностти и насърчава човека към преследване на поставените му цели и успешно осъществяване на плановете му. Помага в разбираненето на вътрешната ни същност и засилва концентрацията. Усилва самоуважението, подобрява настроението, носи финансов успех в бизнеса и привлича просперитет.
Ахат е един от най-древните известни камъни използвани за здраве, дълголетие и успехи. Защитен камък. Той помага да се избавим от гнева и обидите, носи спокойствие, вдъхва мъжество, привлича успеха, провокира нови запознанства. Смятало се е, ча пази децата от "зли очи", уроки и нещастия.
Содалит създава вътрешен мир и успокоява темпераментните хора, слагайки този камък в дома си, подпомагате да царува мир навсякъде около вас. Счита се, че е вдъхновител и защитник на хората на изкуството. Той носи истината в комуникирането, повишава интелигентността, знанието и обединява логичното с духовното.
Аметист е камък на познанието, стимулира творчеството, укрепва волята, носи щастие и успех в бизнеса, богатство и изобилие във всичко. Аметистът е един от камъните с универсални лечебни свойства. Неговата енергия е много мощна и силно пречистваща. Могъщ закрилник против всякакъв вид негативни влияния (алкохол, наркотици и др). Универсален камък – укрепва социалния статус, за благоразумие, здраве, за вярност.
Розовият кварц е наричан камъкът на любовта, понижава стреса и стимулира щастието. Носи нежност, прошка, състрадание, доброта, толерантност и хармония. Розовият кварц е добър лечител както на физически така и на емоционални травми. Намалява болката, тревожността и дава спокоен сън. Камъкът стимулира себеприемането, себеопрощението, носейки го човек усеща по - силно собствената си стойност, което е ключово за себеуважението и себереализацията.
*Моля, обърнете внимание: Цялата изброена информация за метафизични или други свойства на всички камъни посочена в този сайт, се предлага само с информационна цел. Камъните не са лечебно средство и не следва да заместят квалифицирана медицинска помощ и лечение. Тази информация е събрана от различни източници.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!