Сувенирно дърво 11 минерала

  • Кат. номер:2025

Ръчна изработка на дръвчета от естествени камъни.
Дръвчето е изработено от естествени камъни чипс зелен Авантюрин, Аквамарин, бял Ахат, Аметист, Лазурит, Лунен камък / Опалит/, Пренит, розов Кварц, Тигрово око, Тюркоаз, Хризолит, медна тел, а основата - речен камък. Средна височина на дръвчето около 14 см.

Отличен вариант за подарък на любимите ви хора!
Чудесен за декорация на вашият дом, работно място или офис!

Зелен Авантюрин - мощен кристал за привличане на финансови средства и мистичен камък на просперитета. Авантюрин е кристал, който носи късмет.

Аквамаринът е чудесен камък, който да напомня на човек да се свърже с вътрешната си сила и да поеме управлението на живота си. Известен е като камък на смелостта и спокойствието. Това е камък, зареждащ своя притежател с голяма решителност и сила.

Аметист е един от камъните с универсални лечебни свойства. Неговата енергия е много мощна и силно пречистваща. Могъщ закрилник против всякакъв вид негативни влияния (алкохол, наркотици и др). Универсален камък – укрепва социалния статус, за благоразумие, здраве, за вярност. Аметист е камък на познанието, стимулира творчеството, укрепва волята, носи щастие и успех в бизнеса, богатство и изобилие във всичко.

Ахат е един от най-древните известни камъни използвани за здраве, дълголетие, късмет и успехи. Защитен камък. Той подобрява възприемчивостта и стимулира аналитичния капацитет. Бял ахат повишава самочувствието, смекчава характера и увеличава вярата в собствените сили.

Лазурит -камък на искреността и чистотата. Сбъдва мечти, носи радост и хармония на този, който го притежава.
Лунен камък / Опалит/ е символ на женската мъдрост, чистота на мислите, внася хармония. 

Розовият кварц е наричан камъкът на любовта, понижава стреса и стимулира щастието. Носи нежност, прошка, състрадание, доброта, толерантност и хармония. Розовият кварц е добър лечител както на физически така и на емоционални травми. 

Хризолит привлича любов, носи успех във връзките и брака. Действа защитно на банкери, финансисти, адвокати, пази имуществото на собственика си от посегателства. Вярва се, че носейки го, мечтите стават реалност. 

Пренит е камък на безусловната любов, учи ни да живеем в хармония с природата. Защитен камък, активизира жизнената ни сила и интуиция, помага при вземане на решения, носи душевен мир и спокойствие.

Тигрово око привлича богатство и увеличава благосъстоянието, дава закрила на слаби и болни хора, носи смелост и увереност на притежателя си. Той е и камък на късмета, на ума, носейки го, той ще ви помогне да имате ясен поглед над нещата.

Тюркоаз e известен като камък на здравето, щастието, успеха и късмета. Носи любов. Той е най-старият полускъпоценен камък носен против уроки. Смятан е за универсален лек, който отнема отрицателната енергия.

*Моля, обърнете внимание: Цялата изброена информация за метафизични или други свойства на всички камъни посочена в този сайт, се предлага само с информационна цел. Камъните не са лечебно средство и не следва да заместят квалифицирана медицинска помощ и лечение. Тази информация е събрана от различни източници.

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!