Сувенирно дърво " Седем чакри"

  • Кат. номер:2026

Сувенирно дърво " Седем чакри" е изработено от 7 вида необработени естествени камъни , създаващи "листата" на короната му. Всеки камък е внимателно подбран и представлява една от 7-те основни чакри. Заедно те балансират всички чакри. Чакрите са енергийни вихрови точки в тялото, през които тече жизнената сила. Те са като колела на енергия, течаща през цялото тяло. Когато станат в застой или се дисбалансират, човек може да се разболее.

 "Седем чакри" сувенирно дърво преобразява дома и работното Ви пространство и има за цел, да стимулира креативността Ви, да увеличи късмета Ви, да донесе финансов просперитет или просто да прочисти помещението от негативизъм, за да създаде по-здравословна работна среда.
Изработено от червен Корал, Карнеол, жълт Ахат, зелен Авантюрин, Содалит, Аметист и Планински кристал, медна тел, а основата - речен камък. Средна височина на дръвчето около 18 см.. Комбинацията от тези камъни ще работи заедно, за да помогне за почистването, подравняването и балансирането на енергийните Ви центрове.
- Коренна чакра червен Корал - Коралът успокоява емоциите и носи мир в себе си. Улеснява интуицията, въображението и визуализацията. Коралът ускорява трансфера на знания.
- Сакрална чакра Карнеол увеличава самоуважението и съдейства за бързия успех в кариерата. Стимулира творческото начало, разсейва негативните енергии и ги заменя с положителни. Помага ви да намерите насоките в живота си и засилва чувството у вас, че контролирате живота си. Той излъчва топла енергия, която вдъхновява радост, лидерство и смелост.
- Чакра на слънчевия сплит Цитрин, известен още като „камъкът на успеха“ се използва за прочистване и балансиране. Увеличава личните възможности и увереност.
- Сърдечна чакра зелен Авантюрин, той е талисман на любовта и страстта. Този камък зарежда с оптимизъм и увереност. Окaзвa пoлoжитeлeн eфeкт въpxy пcиxикaтa и yкpeпвa caмoчyвcтвиeтo. Способства за творческото развитие на личността. Помага за реализиране на всеки замислен проект и ново начинание и привлича професионален успех. Това е идеален камък за онези, които търсят позитивен възглед за живота.
- Гърлена чакра Содалит създава вътрешен мир и успокоява темпераментните хора, слагайки този камък в дома си, подпомагате да царува мир навсякъде около вас. Счита се, че е вдъхновител и защитник на хората на изкуството. Той носи истината в комуникирането, повишава интелигентността, знанието и обединява логичното с духовното.
- Чакра на третото око Аметист подпомага духовното израстване и себепознанието, регулира промените в настроението. Аметиста увеличава интуицията, лекува душевните болки, помага за обновяване на аурата.
- Коронна/ теменна/ чакра Планински кристал, той е мощен кристал, който засилва духовния растеж и усилва психическата енергия. Той подтиква духа към просветление и засилва мъдростта на физическия и духовния свят. Подпомага висшите чакри за излъчване на бяла светлина и подпомага връзката ви с духа.

*Моля, обърнете внимание: Цялата изброена информация за метафизични или други свойства на всички камъни посочена в този сайт, се предлага само с информационна цел. Камъните не са лечебно средство и не следва да заместят квалифицирана медицинска помощ и лечение. Тази информация е събрана от различни източници.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!