Сувенирно дръвче Лазурит и Лунен камък/ Опалит

  • Кат. номер:2003

Ръчно изработено дръвче от естествени необработени камъни Лазурит и Лунен камък/ Опалит
Средна височина на дръвчето около 14 см.
Размер камъни 5 мм - 7 мм
Използвани материали естествени необработени камъни Лазурит и Лунен камък/ Опалит, медна тел, основа речен камък. Отличен вариант за подарък на любимите ви хора!
Чудесен за декорация на вашият дом, работно място или офис!

Лазурит -камък на искреността и чистотата. Сбъдва мечти, носи радост и хармония на този, който го притежава. 
Носете със себе си бижу лазурит, за да ви помогне в търсенето на по-добра работа! Той дарява на притежателя си любов, щастлив брак, хармония и разбирателство.  Стимулира ума, творческите и свръхсетивните способности.  Изпълва жените с женско очарование и сила. Предпазва от психични атаки, отблъсквайки негативните енергийни вибрации към източника им.

Зодия Стрелец, Водолей, Дева

Лунен камък/ Опалит е символ на женската мъдрост, чистота на мислите, внася хармония. Вярва се, че сбъдва желания.
Той засилва паметта, усилва интуицията, помага за разкриването на тайни. Действа защитно. Чудесен камък за балансиране на емоциите и на проявата на всякакви агресивни тенденции в мъжа или жената.  Помага за укрепване на интуицията и психическите възприятия и внася баланс и хармония.

Зодия: Основен за Рак, подсилва Везни, Близнаци и Риби.

*Моля, обърнете внимание: Цялата изброена информация за метафизични или други свойства на всички камъни посочена в този сайт, се предлага само с информационна цел. Камъните не са лечебно средство и не следва да заместят квалифицирана медицинска помощ и лечение. Тази информация е събрана от различни източници.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!