Сувенирно дръвче зелен Ахат и розов Кварц

  • Кат. номер:2006

Ръчно изработено дръвче от естествени необработени камъни зелен Ахат и розов Кварц
Средна височина на дръвчето около 14 см.Размер на необработени камъни зелен Ахат и розов Кварц 5 мм -7 мм. Използвани материали естествени необработени камъни зелен Ахат и розов Кварц, медна тел, основа речен камък.

Чудесен сувенир за вашия дом, работно място или годишнина от сватбата!
Розовият кварц е наричан камъкът на любовта, понижава стреса и стимулира щастието. Носи нежност, прошка, състрадание, доброта, толерантност и хармония. Розовият кварц е добър лечител както на физически така и на емоционални травми. Намалява болката, тревожността и дава спокоен сън. Камъкът стимулира себеприемането, себеопрощението, носейки го човек усеща по - силно собствената си стойност, което е ключово за себеуважението и себереализацията.

Зодия Везни, Риби, Телец, Близнаци

Ахат е един от най-древните известни камъни използвани за здраве, дълголетие, късмет и успехи. Защитен камък. Той подобрява възприемчивостта и стимулира аналитичния капацитет. Привлича успеха, покровителства притежателя си и осигурява защита от лоши сънища, стрес и изчерпване на енергията. Ахатът е невероятен камък за облекчаване на тревожност и стрес, както и за освобождаване от негодувание и горчивина.
Зелен Ахат носи на притежателят си дълголетие, просперитет, късмет и изобилие. 

Зодии Телец, Близнаци, Рак, Козирог, Дева, Лъв, Стрелец, Водолей и Риби.

*Моля, обърнете внимание: Цялата изброена информация за метафизични или други свойства на всички камъни посочена в този сайт, се предлага само с информационна цел. Камъните не са лечебно средство и не следва да заместят квалифицирана медицинска помощ и лечение. Тази информация е събрана от различни източници.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!