Тройна дамска гривна Шамбала Слънчев камък и Хематит

  • Кат. номер:0441

Тройна дамска гривна тип Шамбала ръчно изплетена от черен полиестерен шнур, кафяв и син Слънчев камък 10 мм и завършващи в краищата от 6 мм Хематит. Гривната е регулируема от 16 см до 20 см. 

 Тибетските Шамбала гривни са уникати. Вярва се, че носят късмет, здраве, благоденствие и душевен мир.

Слънчев камък авантюрин ви зарежда с оптимизъм и добро настроение, действа благотворно върху психиката, дарява с бодрост и издържливост за справяне с тежки задачи. Повишава самочувствието, доверието и копнежа, отличен камък за хора, който имат позитивно отношение към живота. Това е камъкът на пътешествениците, бизнесмените, банкерите и моряците, който не се страхуват от риска и вярват в успеха си.

Хематит: мъдрост - знание - изцеление - защита от зло - дълголетие - щастие - интуиция - подобрение на паметта.

Хематитът е камък на щастието. Помага за изграждането на добри отношения с другите и подобрява интуицията. Съдейства за подобряване на паметта и развива оригиналността на мисълта. Хематит предпазва от нервни разстройства, стрес, лекува гнева. Балансира негативизмът и усилва смелостта, храбростта и физическата издържливост. Подсилва любовта.

*Моля, обърнете внимание: Цялата изброена информация за метафизични или други свойства на всички камъни посочена в този сайт, се предлага само с информационна цел. Камъните не са лечебно средство и не следва да заместят квалифицирана медицинска помощ и лечение. Тази информация е събрана от различни източници. 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!