Унисекс гривна Карнеол, Оникс и Хематит

  • Кат. номер:0016

Гривната е изработена от Карнеол, черен Оникс и Хематит с размер 8 мм и висулки Хематит с размер 6 мм. Унисекс модел. Размерът на гривната се регулира от 16 см до 26 см. Изработва се и в друг размер.

Карнеол увеличава самоуважението и съдейства за бързия успех в кариерата. Стимулира творческото начало, разсейва негативните енергии и ги заменя с положителни. Помага ви да намерите насоките в живота си и засилва чувството у вас, че контролирате живота си.

Черен Оникс е защитен камък, подсилващ самоконтрола, вземане на решения, интуиция.
Мощен камък, абсорбиращ отрицателната енергия на хората, за да освободи натрупаният психически стрес и да насърчи емоционалното благополучие. Това е заземяващ и центриращ камък. Той ще ви балансира психически, духовно и емоционално. Черният оникс ще привлече положителна енергия и ще ви донесе щастие.

Хематит: мъдрост - знание - изцеление - защита от зло - дълголетие - щастие - интуиция - подобрение на паметта. Хематитът е камък на щастието. Помага за изграждането на добри отношения с другите и подобрява интуицията. Съдейства за подобряване на паметта и развива оригиналността на мисълта. Хематит предпазва от нервни разстройства, стрес, лекува гнева. Балансира негативизмът и усилва смелостта, храбростта и физическата издържливост. Подсилва любовта.
*Моля, обърнете внимание: Цялата изброена информация за метафизични или други свойства на всички камъни посочена в този сайт, се предлага само с информационна цел. Камъните не са лечебно средство и не следва да заместят квалифицирана медицинска помощ и лечение. Тази информация е събрана от различни източници.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!