Унисекс гривна Оникс, Хризокола, Планински кристал

  • Кат. номер:1519

Унисекс гривна изработена от черен Оникс, Хризокола, Планински кристал с размер на камъните 8 мм и черен Оникс и Планински кристал с размер 6 мм. Регулируема, изработена от черен полиестерен шнур. Размер гривна от 16,5 до 26,5 см.
Оникс е кристал който дава сила и подкрепа при силен психически или физически стрес. Камък на универсалната защита. Прави човека по-решителен и силен. Камъкът повишава жизнеността, самоконтрола и устойчивостта, превлича добър късмет и вдъхновение. Помага за ученето на уроците, подсилва самоувереността и ви насърчава да се чувствате спокойни в средата си.
Хризокола- Спокойствие - Подсъзнателна мъдрост - Интуиция - Търпение - Приемане - Толерантност - Безусловна любов - Медитация - Нежност - Чувствителност Известен като камък на спокойствието и вътрешната сила. Друго изключително качество на Хризоколата е способността й да накара собственика си да постигне емоционален баланс, интуиция и търпение. Ще намали стреса и психическото напрежение, като в същото време Ви направи по-позитивни.
Планинският кристал е силен инструмент за хармонизиране и балансиране. Той подсилва нашите мисли и енергия и пречиства духовното, менталното и физическото ни тяло. Планинският кристал е бил използван в миналото за защита от черна магия, диагностициране и изцеление. Камък на ума, защото подпомага умствените възможности и ни съдейства да се концентрираме върху важните неща. Стимулира имунната система и внася баланс в тялото. Отдава най-чистата си и силна енергия на точното място. Хармонизира всички чакри и подрежда ефирните тела.

*Моля, обърнете внимание: Цялата изброена информация за метафизични или други свойства на всички камъни посочена в този сайт, се предлага само с информационна цел. Камъните не са лечебно средство и не следва да заместят квалифицирана медицинска помощ и лечение. Тази информация е събрана от различни източници.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!