Унисекс гривна против стрес и тревожност

  • Кат. номер:0604

Тази красива гривна е създадена с намерение да помогне за облекчаване на тревожност, депресия и стрес. Изработена от черен шнур и Аметист, Хаулит, Розов Кварц, Опалит/Лунен камък, Зелен Авантюрин и фасетиран Рутилов Кварц с размер 10 мм и завършващи в краищата от 6 мм Лунен камък. Размерът на гривната се регулира до 26 см. Изработва се и в друг размер.

Аметистът е изключително мощен камък, блокира отрицателната енергия, успокоява раздразнителността, балансира промените в настроението, разсейва гнева и страха. Аметиста увеличава интуицията, лекува душевните болки, помага ни при вземане на житейски и професионални решения. Не случайно името му в превод от гръцки означава „против опиянение”. Аметистът предпазва от заблуди, прибързани решения и зависимости.

Хаулит -Търпение - Спокойствие - Успокояващо
Облекчава стреса и безпокойството. Той може да смекчи или премахне гнева, агресивността, както и егоизма и безмислието. Хаулитът е известен, че абсорбира в себе си натрупаните отрицателните емоции, а в същото време помага на амбициозните хора да осъществят и реализират целите си. Смята се, че изостря паметта. Препоръчва се на учащи се, хора занимаващи се с умствена дейност. Подкрепя притежателят си лесно да овладява всички знания и умения, необходими за професионално му развитие. Талисман за ученици, студенти, учени.

Розовият кварц е наричан камъкът на любовта, понижава стреса и стимулира щастието. Носи нежност, прошка, състрадание, доброта, толерантност и хармония.
Розовият кварц е добър лечител както на физически така и на емоционални травми. Намалява болката, тревожността и дава спокоен сън. Камъкът стимулира себеприемането, себеопрощението, носейки го човек усеща по - силно собствената си стойност, което е ключово за себеуважението и себереализацията.

Опалит/Лунен камък е камък на вътрешния растеж и сила. Той засилва паметта, усилва интуицията, помага за разкриването на тайни. Действа защитно. Чудесен камък за балансиране на емоциите и на проявата на всякакви агресивни тенденции в мъжа или жената. Помага за укрепване на интуицията и психическите възприятия и внася баланс и хармония. Също така камъкът се счита за традиционно женски камък, внася хармония. Вярва се, че сбъдва желания.

Авантюрина зарежда с оптимизъм и увереност. Окaзвa пoлoжитeлeн eфeкт въpxy пcиxикaтa и yкpeпвa caмoчyвcтвиeтo. Помага за реализиране на всеки замислен проект и ново начинание и привлича професионален успех. Зелен Авантюрин носен като бижу облекчава тревожността, поражда емоционална безопасност и сигурност.

Рутиловият кварц подобрява психическата и физическата стабилност и самоувереност. Облекчава депресията и самотата. Помага за вземане на подходящи и навременни решения в трудни ситуации.

*Моля, обърнете внимание: Цялата изброена информация за метафизични или други свойства на всички камъни посочена в този сайт, се предлага само с информационна цел. Камъните не са лечебно средство и не следва да заместят квалифицирана медицинска помощ и лечение. Тази информация е събрана от различни източници.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!