Унисекс гривна за защита Шунгит, Хематит, Оникс и Цитрин

  • Кат. номер:0801

Гривната е създадена за защита от негативна енергия насочена към Вас. Защитните камъни имат за цел, да неутрализират вредните енергийни полета и да внесат баланс  и хармония - превръщайки я в идеален подарък за себе си, приятелите си или тези, които обичате.

Дамска гривна за защита е изработена от Шунгит мънисто с диаметър 13мм, Цитрин и Оникс с размер 6 мм на камъните и Хематит 4 мм. Размерът на гривната се регулира  до 27 см

Шунгитът е отличен заземяващ камък, който неутрализира вредните енергийни полета. Възстановява емоционалното равновесие, подобрява устойчивостта ни на стрес и дава хармония. Използва се за детоксикация на тялото и освобождаване на ума от негативността, като същевременно допринася за почистване на аурата.
Носенето на Шунгит като бижу ще увеличи значително вашия защитен щит.                                                      Хематит: мъдрост - знание - изцеление - защита от зло - дълголетие - щастие - интуиция - подобрение на паметта. Хематитът е камък на щастието. Помага за изграждането на добри отношения с другите и подобрява интуицията. Помага за подобряване на паметта, повишава вниманието и развива оригиналността на мисълта. Камък на защита от магии, поглъща негативните енергии насочени към неговият притежател. Зодия: Риби, Дева, Близнаци, Овен, Рак, Скорпион, Водолей.
Цитринът помага да се избавите от негативни мисли, ще ви зареди с оптимизъм и вдъхне необходимата решителност, която ще ви позволи да вземате важни решения. Камък на възстановяването и презареждането. Известен е и като „камъка на търговците”- тъй като насърчава успеха и изобилието, особено в бизнеса и търговията. Помага за това не само да придобием определено богатство, но и да го запазим. 

Ониксът е кристал който дава сила и подкрепа при силен психически или физически стрес. Камък на универсалната защита. Прави човека по-решителен и силен. Камъкът повишава жизнеността, самоконтрола и устойчивостта, превлича добър късмет и вдъхновение. Помага за ученето на уроците, подсилва самоувереността и ви насърчава да се чувствате спокойни в средата си.

*Моля, обърнете внимание: Цялата изброена информация за метафизични или други свойства на всички камъни посочена в този сайт, се предлага само с информационна цел. Камъните не са лечебно средство и не следва да заместят квалифицирана медицинска помощ и лечение. Тази информация е събрана от различни източници

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!