Унисекс гривна за здраве и късмет

  • Кат. номер:0406

Унисекс гривна създадена от 7 вида кристали и камъни, които имат за цел да подпомагат здравето, просперитета и любовта.
Размерът на гривната се регулира от до 27 см. Изработва се и в друг размер.

Бял Кварц е с размер 10 мм, Карнеол, Нефрит, Планински кристал, Хематит, Тюркоаз и Аметист са с размер 8 мм.

Хематит: мъдрост - знание - изцеление - защита от зло - дълголетие - щастие - интуиция - подобрение на паметта.
Хематитът е камък на щастието. Помага за изграждането на добри отношения с другите и подобрява интуицията. Помага за подобряване на паметта, повишава вниманието и развива оригиналността на мисълта.
Зодия: Риби, Дева, Близнаци, Овен, Рак, Скорпион.

Планински кристал - универсален кристал за всички зодии.
Планинският кристал е бил използван в миналото за защита от черна магия, диагностициране и изцеление.
Силен инструмент за хармонизиране и балансиране. Той подсилва нашите мисли и енергия и пречиства духовното, менталното и физическото ни тяло. Камък на ума, защото подпомага умствените възможности и ни съдейства да се концентрираме върху важните неща.
Стимулира имунната система и внася баланс в тялото. Отдава най-чистата си и силна енергия на точното място.

Карнеол - балансира организационните способности и насърчава човек към преследване на поставените му цели и успешно осъществяване на плановете му. Усилва самоуважението, подобрява настроението, носи финансов успех в бизнеса и привлича просперитет.
Карнеолът има успокояващ и релаксиращ ефект, повишава интуицията и проницателността, стимулира красноречието, подобрява паметта.

Бял Кварц привлича любов, късмет, успехи и добро материално благосъстояние. Мощен камък за психическа защита, а също е идеален за духовно, умствено пречистване. 
Той е един от най - добрите защитни камъни за предпазване от негативни мисли и отрицателна енергия.

Нефрит - успех - изцеление - хармония - спокойствие - приятелство - късмет - духовност и личностно израстване - дълголетие 
Този камък изпълва с жизненост, носи положителна енергия. Помага за постигане на благосъстояние, удължава живота. Нефритът създава хармония с околния свят и със себе си, има благотворен ефект върху ума и духа, изчиства ума от злите мисли и суетата.

Тюркоаз - известен винаги като камък на здравето, щастието, успеха и късмета. Носи любов. Това е най-старият полускъпоценен камък носен против уроки.
Смятан е за универсален лек, който отнема отрицателната енергия.
Подходящ за Водолей, Овен, Близнаци, Телец, Скорпион, Рак, Риби, Стрелец, Дева

Аметист е един от камъните с универсални лечебни свойства. Неговата енергия е много мощна и силно пречистваща. 
Зодия: Овен, Близнаци, Рак, Скорпион, Стрелец, Козирог, Водолей и Риби.
Могъщ закрилник против всякакъв вид негативни влияния (алкохол, наркотици и др). Универсален камък – укрепва социалния статус, за благоразумие, здраве, за вярност. Аметист е камък на познанието, стимулира творчеството, укрепва волята, носи щастие и успех в бизнеса, богатство и изобилие във всичко.

*Моля, обърнете внимание: Цялата изброена информация за метафизични или други свойства на всички камъни посочена в този сайт, се предлага само с информационна цел. Камъните не са лечебно средство и не следва да заместят квалифицирана медицинска помощ и лечение. Тази информация е събрана от различни източници.

 

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!